مزرعه آموزشی و تحقیقاتی کشاورزی ارگانیک

f.mondani(at)razi.ac.ir

تصویر از فضای داخلی آزمایشگاه

معرفی مزرعه

کشاورزی ارگانیک، نوعی کشاورزی است که در تولید و فرآوری محصولات آن از کودهای شیمیایی، سموم، هورمون‌ها و دگرگونی‌ها و دستکاری‌های ژنتیکی استفاده نشود و همه مراحل تقویت زمین، کاشت، داشت و برداشت با استفاده از نهاده‌های طبیعی صورت گیرد. کشاورزی ارگانیک، سیستمی تولیدی است که سلامت خاک، اکوسیستم‌ها و انسان را پایدار می‌سازد و بر فرایند بوم شناسانه، تنوع زیستی و چرخه‌های سازگار با شرایط محلی تکیه دارد. فراورده‌های کشاورزی زیستی در کشور ما با نام محصولات سالم و در کشورهای اروپایی و آمریکایی با نام کشاورزی زیستی (به انگلیسی: Organic farming) یا کشاورزی بیولوژیک (Bio) شناخته می‌شود.

این مزرعه به منظور تسهیل آزمایشات مرتبط با کشاورزی ارگانیک در راستای تحقیقات اعضاء محترم هیات علمی و دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی فعالیت می­نماید.

این مزرعه همچنین در انجام بخش عملی درس­ها نیز سرویس می­دهد.

دروس مرتبط با آزمایشگاه

(در صورتیکه آزمایشگاه آموزشی باشد)

-         عملیات زراعی

-         عملیات کشاورزی