میکروب شناسی مواد غذایی
|
2 |
نيمه اول ترم، سه شنبه ، 10:30-12:30، نيمه دوم ترم، چهارشنبه ، 08:30-10:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی
|
1 |
هرهفته، سه شنبه ، 15:15-16:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی
|
1 |
هرهفته، سه شنبه ، 14:00-15:15
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
بیمارهای قابل انتقال بین انسان و حیوان (ژنونوژها)
|
1 |
هرهفته، سه شنبه ، 13:00-14:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
دامپزشکی و بهداشت عمومی
|
1 |
هرهفته، شنبه ، 16:00-18:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
بهداشت و بازرسی گوشت
|
1 |
هرهفته، شنبه ، 14:00-15:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عملی بهداشت و بازرسی گوشت
|
2 |
هرهفته، شنبه ، 08:30-10:00، هرهفته، شنبه ، 10:00-11:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عملی بهداشت و بازرسی گوشت
|
2 |
هرهفته، چهارشنبه ، 08:30-10:00، هرهفته، چهارشنبه ، 10:00-11:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عملی بهداشت و بازرسی گوشت
|
2 |
هرهفته، دوشنبه ، 08:30-10:00، هرهفته، دوشنبه ، 10:00-11:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عملی بهداشت و بازرسی گوشت
|
2 |
هرهفته، يك شنبه ، 08:30-10:00، هرهفته، يك شنبه ، 10:00-11:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عملی بهداشت و بازرسی گوشت
|
2 |
هرهفته، پنج شنبه ، 08:30-10:00، هرهفته، پنج شنبه ، 10:00-11:30
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی
|
2 |
هرهفته، يك شنبه ، 14:00-16:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |